Dé SEO-specialist MKB Amsterdam

Steeds meer ondernemers worden zich bewust van het feit dat het belangrijk is, dat zij met hun bedrijf op relevante zoektermen goed gezien en gevonden worden binnen zoekmachines als Google en Bing. Omdat wij als webdesign bureau Ede ook gecertificeerd SEO-specialist MKB Ede zijn kunnen wij hiervoor zorgen. Sinds de oprichting van ons webdesign bureau Ede werken wij nauw samen met de SEO specialist MKB uit Hoogeveen. Hierdoor kunnen wij MKB en ZZP ondernemers in de gemeente Ede deze belangrijke toegevoegde waarde aanbieden.

Een professionele website die goed gevonden wordt in de zoekmachines

Veel webdesignbureaus in de gemeente Ede maken de fout door direct met het bouwen van een website te beginnen. Zij doen dit op basis van informatie die zij van een opdrachtgever hebben gekregen. Hier wordt de klassieke fout gemaakt. De gecertificeerde SEO specialist MKB Ede gaat anders te werk. Vanzelfsprekend is het belangrijk om te weten hoe de zakelijke website er uit moet gaan zien. Echter veel belangrijker is om te weten wat een opdrachtgever met een website wil bereiken.

Zoekwoorden analyse

Wat zijn de doelstellingen, doelgroepen, verzorgingsgebieden en concurrenten zijn. Op basis van deze input wordt een zoekwoordenanalyse gemaakt. Hierin komen ongetwijfeld zoektermen naar boven die maandelijks voor voldoende traffic (bezoekers) gaan zorgen. Op basis hiervan worden de rubrieken bepaald. Uitstraling, huisstijl en toegankelijkheid van de website zijn afgeleiden.

Webdesigner en SEO specialist MKB Ede op één adres

De webdesigner Ede kan dus niet alleen een zakelijke website aanbieden, die geschikt is voor professioneel gebruik. Ook kan onze webdesigner Ede ervoor zorgen, dat jouw website op de juiste zoektermen gezien en gevonden wordt binnen Google en Bing. Wil je als ondernemer meer weten over onze dienstverlening? Neem dan voor een oriënterend gesprek of meer informatie contact met ons op.