Skip to content

Over ons

Webdesignbureau Amsterdam: Het beste van twee werelden

De drijvende en inspirerende kracht achter webdesign Amsterdam is beeldend kunstenaar en SEO gecertificeerd webdesigner Marja van Putten. Sinds 2002 ontwerpt en bouwt zij naar grote tevredenheid maatwerk websites voor MKB bedrijven en ZZP ondernemers. Onze websites worden gebouwd in WordPress. Dit is de meest populaire opensource builder ter wereld. Als ondernemer bent u dan niet afhankelijk van een programmeur of ontwikkelaar van een maatwerk systeem. Dit geeft u alle vrijheid. Bovendien bent u ook een stuk voordeliger uit. Tevens kunt u als bedrijf of ondernemer webdesignbureau Amsterdam inschakelen voor betaalbaar grafisch ontwerp van hoog niveau.

Visueel webdesign en grafisch ontwerp Amsterdam

zoekwoorden analyse bij webdesignbureau Amsterdam

Het zal u niet verbazen dat Marja van Putten als beeldend kunstenaar zich in eerste instantie heeft gespecialiseerd in het bouwen van websites voor de culturele sector. Wat maakt het ontwerpen en bouwen van een kunstzinnige website zo anders? Het verschil zit hem vooral in de opzet en de uitvoering.

 Een website voor MKB bedrijven en ZZP ondernemers heeft een zakelijke uitstraling en beschikt meestal over veel meer tekst dan een website voor kunstenaars. Hier spelen vooral foto’s en afbeeldingen een cruciale rol. Om deze reden moet rekening gehouden worden met de opbouw, structuur van de website en het vinden van slimme oplossingen voor een goede indexering bij de toonaangevende zoekmachines als Google.nl en Bing. Ons ervaren webdesignbureau Amsterdam weet hoe dat moet!

Webdesignbureau Amsterdam maakt van uw idee werkelijkheid

Uw idee is bij Marja in goede handen. Zij heeft veel ervaring, bekijkt elke vraag en opdracht met een frisse blik. Samen met u ontwikkelt zij het plan voor de website. Zowel de vormgeving (hoe eenvoudig deze soms ook lijkt) en de structuur. Meestal ontwikkelt een idee zich namelijk in stappen.

Heeft u een idee of is uw huidige website aan vervanging toe? Neem dan voor een oriënterend gesprek contact met Marja op.